Rólunk írták

Vélemények a kurzusainkról, szolgáltatásainkról.

Bízunk benne, hogy hamarosan Te is elégedett ügyfelünk leszel!


Anonymus (EPSO CBT + AC felkészítőn vett részt)
- professzionálisan vezetett training
- előremutató szemlélet
- a training alatt felépíthető a komplett AC stratégia


Anonym (EPSO CBT + AC felkészítőn vett részt)
Jól felépített oktatóanyagot kaptunk.
A teljes felvételi folyamat jól érthetően bemutatásra került. Ha az első tesztírás előtt jöttem volna - tovább jutottam volna az AC-re.


A.H. (EPSO CBT + AC felkészítő kurzuson vett részt)
Nagyon tetszett, hogy az előadás világos, egyértelmű volt és minden elméleti megállapításnak volt gyakorlati mögöttese.
A gyakorlatok és az értékelések hasznosak és építő jellegűek voltak.
Látszik a segítőkészség és a szakmai felkészültség.
Nagyon sokat tanultam az elmúlt két napon, úgyhogy köszönöm a nagyon hatékony felkészítést.


Anonym (EPSO CBT + AC felkészítőkurzuson vett részt)
Szerintem nagyon hasznos, főként az AC kurzus nem csak EPSO AC-hez hanem egyéb interjúkhoz vagy AC-szituációkhoz is hasznos útmutatót ad.
Jól követhető, érthető volt mindkét kurzus, és mindkét kurzus figyelembe vette, kivesézte a felmerülő kérdéseket.


V.L. (EPSO CBT + AC felkészítő kurzuson vett részt)
A CBT képzés/felkészítő kimondottan hasznos volt, mivel hivatalos útmutató vagy részletes tájékoztató az EPSO-nál nem érhető el és az EPSO honlapján a teszt feladatok elvégzéséhez sem kapunk a válaszok helyességéhez, vagy a hibák javításához magyarázatot.
A felkészítő megfelelően részletes információkkal és kimondottan hasznos tanácsokkal szolgált, de természetesen rendszeres gyakorlás is szükséges a végső sikerhez.

Még sosem vettem részt AC-n. Kimondottan hasznos volt, hogy az éles helyzetekkel azonos szituációkban tehettük próbára magunkat úgy, hogy pontos visszajelzést kaptunk, különös tekintettel a fejlesztendő kompetenciákra. Egésznapos és fárasztó, de nagyon megérte! Az iratrendezés mondjuk meglehetősen szubjektív, de legalább betekintést nyerünk az EPSO gondolkodásmódjába. Köszönöm!


J.A. (EPSO CBT + AC felkészítő kurzuson vett részt)
A CBT felkészítőt színvonalas, hasznos képzésnek tartom. Mivel au uniós vizsga jellegénél fogva speciális, így a felkészítésnek is követnie kell ezt a specialitást. Úgy gondolom, a képzés jó alapot ad a felkészüléshez. Jól tagolt, az oktatók segítőkészek voltak. Az oktatás interaktív, kommunikatív formában zajlott mellyel elégedett voltam. Az AC felkészítő nagyon érdekes volt. Rendkívül interaktív módon, közös munkával a csoportban történő feladatmegoldást sajátíthattuk el életszerő szituációkon keresztül. Nagyon jól éreztem magam.


B.S. (EPSO CBT + AC felkészítő kurzuson vett részt)
Nagyon hasznosnak találtam az EPSO felkészítő kurzust, rengeteg olyan praktikus tanácsot kaptunk a feladatok megoldásához, amikre egyébként nem jöttünk volna rá. Sokat segített a kurzus a felkészülésben. Az AC felkészítőn is nagyon nagy segítséget kaptam a vizsgára való felkészüléshez, és nagyban hozzájárult ahhoz, hogy magabiztosabb legyek. Megtudtam azt is, hogy milyen készségeket kell fejlesztenem, és hogyan kell készülnöm ahhoz, hogy eredményes legyek.


Anonym (AC felkészítő kurzuson vett részt)
Az elhangzottak hasznosak voltak, a gyakorlatokkal egyaránt. Esetleg több gyakorlat beleférhetett volna, de ki tudja...


M.T. (EPSO CBT felkészítő kurzuson vett részt)
Köszönöm a felkészítést! A CBT feladatok részletes ismertetése és a megoldási lehetőségek áttekintése biztosan segíti a további felkészülésemet. Egészen más szemmel nézem a feladatokat.


K.Z. (EPSO CBT felkészítő kurzuson vett részt)
Tetszett, hogy gyakorlatorientált, korábbi tapasztalatokra épülő. Hasznosnak találtam a részteszteket. Örültem, hogy részt vehettem.


N.Zs. (EPSO CBT felkészítő kurzuson vett részt)
A kurzus röviden összefoglalja a főbb tudnivalókat, illetve hasznos tanácsokat, tippeket ad a pályázóknak, még olyanoknak is, akik már többször vettek részt CBT-n.Sz.A. (EPSO CBT + AC felkészítő kurzuson vett részt) Nagyon hasznosnak éreztem a kétnapos felkészítő kurzust, több szempontból is. Egyrészt sok hasznos tippet, megoldási javaslatot ismertem meg, amelyeket alkalmazva már a kurzus folyamán nagyobb sikerrel oldottam meg a feladatokat. Másrészt, rengeteg visszajelzést kaptam a képességeimről, tudásomról, erősségeimről és gyengeségeimről. Ezek nem csak az EPSO-vizsgák teljesítéséhez segíthetnek hozzá, de az élet és munka egyéb területein is hasznosítani tudom őket.


Anonym (EPSO CBT + AC felkészítő kurzuson vett részt)
Nagyon tetszett a kétnapos, gyakorlatorientált felkészítő kurzus. Részleteiben is megismertük a különböző feladatokat és azokat a módszereket, amelyek szükségesek a megoldásukhoz. Remélem így sikerül majd jól teljesítenem a vizsgán is.


K.Cs. (EPSO CBT + AC felkészítő kurzuson vett részt)
Nagyon pozitív élmény volt a két nap, főleg az AC-t (második nap) tartottam hasznosnak. Rengeteg új információval lettem gazdagabb, a legjobban az önismereti kérdések és azok végkimenetele tetszett. Az első nap a situational judgement feladatokra javasolnám, hogy több időt fordítsunk, de az itt átbeszélt dolgok is nagyon hasznosak voltak. Köszönöm szépen a felkészítést!


S.K. (EPSO CBT + AC felkészítő kurzuson vett részt)
Nagyon bejött a tréning, úgy érzem, a két nap alatt sikerült számos olyan információhoz hozzájutnom, amitől sokkal magabiztosabban fogok beülni az EPSO tesztekre. Az absztrakt és analitikus feladatokhoz például olyan hasznos tippeket kaptam, amelyekre nem feltétlenül jöttem volna rá, ha csak magamban gyakorlok.


K.K. (EPSO CBT felkészítő kurzuson vett részt)
Felkészült oktatóktól hasznos tudásanyagot kaptam a sikeres vizsga elérése érdekében. A tananyag jól struktúrált, időbeosztás jól megszervezett, és a helyszín is kiváló. A tréning javasolt minden EU vizsgára készülőnek.


N.Bea (EPSO CBT felkészítő kurzuson vett részt)
Az előadók felkészültek voltak, a tudásanyag aktuális infókat tartalmazott. A felkészülést segítő anyagok hasznosak, jól struktúráltak, a tanfolyam ár-érték aránya nagyon rendben volt :-)


P.Sz. (EPSO CBT felkészítő kurzuson vett részt)
A mai felkészítő tanfolyamot hasznosnak tartottam, az Ultimate EU-test könyvhöz képest hasznos volt anyanyelvi feladatokat megoldani.


Anonymus (EPSO CBT felkészítő kurzuson vett részt)
A CBT-tesztre való felkészítő kurzust nagyon hasznosnak tartottam, rávilágított néhány "bevett" hibámra. Reményeim szerint ezeket a legközelebbi tesztírás során, az itt megszerzett információk alapján ki tudom küszöbölni!


S.Z. (EPSO CBT felkészítő kurzuson vett részt)
A kurzus olyan készségek fejlesztését teszi lehetővé, illetve hiányosságokra hívja fel a figyelmet, melyek a mindennapi rutinfeladatok elvégzéséhez is hasznosak. A tréning intenzív és jó iránymutatást ad a felkészüléshez. Rávilágít az önálló munka szükségességére. Az előadások jól konstruáltak és tapasztalatokon alapuló, gyakorlatias segítséget nyújt.


Anonymus (EPSO CBT felkészítő kurzuson vett részt)
Hasznosnak találtam a mai felkészítőt. Olyan dolgokra hívták fel a figyelmemet, amikre nem is gondoltam volna. A tesztek jók, nagyon tetszett, hogy a megoldásokat a csoport közösen beszélte meg részletesen. A két előadóról lerítt, hogy otthonosan mozognak a témában. A kérdésekre mindig kimerítő válaszokat tudtak adni.


P. László (EPSO AC felkészítő kurzuson vett részt)
A múlt héten voltam Brüsszelben az AC-n. Ahogy ígértem a felkészítőn, az ottani élményeim alapján most adok visszajelzést a felkészítő hasznosságáról. Számomra az volt a leghasznosabb a felkészítőben, hogy élethő szimulációk segítségével próbálhattam ki jelen önmagamat, és a vizsga szempontjából releváns képességeimet. Az értékelések rengeteg ponton megerősítettek, és nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy a vizsgát éppoly stresszmentesen és jó hangulatban éljem meg, mint a felkészítőt. Ez olyannyira sikerült, hogy úgy vettem észre, hogy az interjúnál és a prezentációnál az assessorokra is sikerült "ráragasztanom" egy kis jó hangulatot. Az oldottság mindkét félnek könnyebbség, a vizsgázó teljesítményét meg nagyban javítja. Nekem az volt a leghasznosabb a felkészítőn, hogy közösen elemeztük a lejátszódott csoportfolyamatot, dinamikát. Ennek, és saját pszichológiai érzékemnek köszönhetően tudatosan tudtam alakítani, javítani a csoportműködést. Így egy hozzám illő ötletadó, előremozdító, összefoglaló, egyeztető szerepet tudtam betölteni, és nagyban figyeltem az időkeretre is. A továbbiakban is kívánok eredményes munkát, legalább ilyen színvonalas felkészítőket, és hozzá persze jó csoportokat is, mint amilyen a miénk volt.


N. (EPSO CBT felkészítő kurzuson vett részt)
Tetszett a tanfolyam, hasznosnak éreztem. Átlátható képet adott az EPSO vizsgák összetevőiről és menetéről.


A.A. (EPSO CBT felkészítő kurzuson vett részt)
Hasznos ismeretekkel lettem gazdagabb, köszönöm szépen.


K.B. (EPSO CBT felkészítő kurzuson vett részt)
Az EPSO felkészítő kurzust hatékonynak és lényegretörőnek tartottam. Az oktatók felkészültek, lelkesek voltak, a segédanyag hasznosnak bizonyult.


Sz.B. (EPSO CBT felkészítő kurzuson vett részt)
Kedves Ágnes! Hasznosnak tartottam a mai alkalmat, szép a környezet, jó helyen van a képzés, hatékonyan telt a nap.


I.K. (EPSO CBT felkészítő kurzuson vett részt)
Tartalmas, szakmailag jól használható felkésztítés. Az előadók abszolút felkészíültek,nyitottak, érthetően emberközpontúan fogalmaznak.


O.N. (EPSO CBT felkészítő kurzuson vett részt)
Köszönöm a sok információt és a diákközpontú hozzáállást!


F.Á. (EPSO CBT felkészítő kurzuson vett részt)
Feszített tempójú, de összeszedett, naprakész információkat tartalmazó képzés. Az előadóterem jól felszerelt, az előadók kitűnőek.


I. Hunor (EPSO AC felkészítő kurzuson vett részt)
Mindenkinek ajánlom az AC felkészítőket, nem csak annak, aki EPSO versenyvizsgára jelentkezik, hiszen egyre több cég alkalmazza ezt a kiválasztási módszert. Előre betanulni nem lehet a lépéseket, reakciókat, de a gyakorlatok alatt időben felszínre kerülnek olyan hibák vagy hiányosságok, amelyeket később, éles helyzetben ki lehet küszöbölni. Minél kevesebb meglepetés ér egy AC-n annál relaxáltabban tudunk megnyilvánulni, és meg tudjuk mutatni magunkból mindazt, ami alkalmassá tesz bennünket a kívánt pozíció betöltésére.


A.B.A. (EPSO CBT + AC felkészítő kurzuson vett részt)
Szívből ajánlom mindenkinek a felkészítő kurzust, akár az EU-s versenyvizsgára, akár az egyre inkább elterjedt állásinterjú formákra kíván felkészülni. Nagyon komoly segítséget jelent minden felvételizőnek, mert a kétnapos kurzuson szisztematikusan végig tudja venni a típusfeladatokat, "elcsenheti" a trükköket, sőt még élesben is kipróbálhatja magát, mennyire lenne sikeres a vizsgán. Az első eredmények természetesen katasztrofálisak, de sokkal jobb a felkészülés ideje alatt szembesülni ezzel, mint a vizsgán, amikor már csak bánhatjuk, hogy nem készültünk fel kellően. Versenyvizsga egy évben csak egyszer van, és ha valóban élni szeretnénk az uniós munkavállalási lehetőséggel, akkor tegyünk meg mindent ennek megszerzése érdekében. Az Euvizsga csapata remek szakemberekből áll, akiknek nagy tapasztalata van a versenyvizsgában, így valóban releváns tudást kaphatunk Tőlük. Én csak köszönni tudom a sok tippet és a hasznos felkészítő anyagot!


P.L. (tesztsorokat rendelt)
Tisztelt Euvizsga csapat! Októberben vettem Önöktől magyar nyelvű szövegértési teszteket a CBT vizsgára való felkészüléshez. Ezeket nagyon hasznosnak találtam a felkészülésben és jellegükben tényleg nagyon hasonlítottak azokra a feladatokra, amiket a vizsgán kaptam. Az egyetlen lényeges különbség talán az volt, hogy a vizsgán adott szövegrészletek rövidebbek voltak mint az Önök tesztsoraiban szereplők. De az Önök tesztsoraival begyakorolt trükköket remekül tudtam alkalmazni a vizsgán. Így Önöknek is nagy szerepük van abban, hogy 17 pontot értem el a húszból a magyar szövegértési teszten, és összességében 52 pontot a hatvanból a vizsgán. Ez pedig elég az értékelőközpontba való felvételhez.


M. Lajos (EPSO CBT felkészítő kurzuson vett részt)
Kérem engedje meg, hogy néhány megjegyzést tegyek a tanfolyamukkal kapcsolatban. Az interneten bukkantam Önökre, és koránt sem voltam biztos benne, hogy részt kellene vennem rajta. Erőt vettem magamon, és azt mondtam, kockáztatok, bár nem szoktam, sőt a tanfolyam előtt arra gondoltam, hogy legfeljebb felállok és 'meglógok'. Ehhez képest a tanfolyam nagyon kellemes meglepetésnek bizonyult, mivel kitűnően felkészült oktatók nagyszerűen összeállított tematikával és segédanyagokkal érkeztek, és hibátlanul felépített struktúra szerint igen hatékonyan vitték végig a napot. Higgyék el, tudom miről beszélek, közel 30 éve vagyok ebben a szakmában.


Sz. Fischer (EPSO CBT felkészítő kurzuson vett részt)
Kedves Euvizsga! Tegnap volt a nagy,- tesztírásos (CBT)- nap. A novemberi felkészítő kurzus amin részt vettem számomra mindenképp nagyon hasznos volt! Nemcsak a magyarázatok, a trükkök és a gyakorlás segített, hanem a bátorítás is. Köszönöm szépen, csak ajánlani tudom a tanfolyamot! Hajrá!


T. Erzsébet (EPSO CBT felkészítő kurzuson vett részt)
Ma voltam a teszten (fordítóin), el kell mondanom, hogy mind a tanfolyam, mind a könyv nagyon sokat nyomott a latba. A feladatok nehézsége egyezett, talán a matek picit könnyebb volt, mint a könyvben levők. Köszönöm a segítséget :)


C. Dóra (EPSO CBT + AC felkészítő kurzuson vett részt)
Tisztelt Breuer Úr!Szeretném még egyszer megköszönni mindazt a tudás- és információcsomagot, amelyet a hétvégén kaptam Önöktől. Úgy érzem, kurzusuk bőven túlmutatott az eu-vizsga anyagán, az élet bármely területén hasznosítható ismeretekre tettem szert és régóta szunnyadó készségeket sikerült az Önök jóvoltából újra felfedeznem magamban.
Túlzás nélkül mondhatom: örök hálám mindhármuknak!!!


T. Erzsébet (EPSO CBT felkészítő kurzuson vett részt)
Köszönöm a szombati felkészítést! Nagyszerű volt és hasznos. Nagyon jó betekintést nyújtott a várható feladatokba és rálátást a nehézségekre.


M. László (tesztsorokat rendelt)
A harom teszt amiket kuldott nekem par nappal ezelott, igen hasznosnak bizonyulnak. Legyen szives mindenkeppen ertesitsen, ha ujabb magyar verbalis tesztek lesznek elerhetoek a kovetkezo 2-3 hetben.


©PsyArt Bt. Utolsó frissítés: 2023.01.213 12:20
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el