EPSO CBT Felkészítő

Számítógépes Előválogató Teszt - felkészítő

KÖVETKEZŐ EPSO CBT FELKÉSZÍTŐ KURZUSUNKAT
2022. NOVEMBER 05-ÉN TARTJUK!

Magyarországon egyedülálló EPSO versenyvizsgára felkészítő kurzusainkon szakképzett oktatóink segítségével vesszük végig a számítógépes előválogató teszt (CBT) különleges képességeket vizsgáló elemeit, és vizsgaközeli állapotban az EPSO vizsgák tesztjeihez nagyon hasonló tesztsorokat is megoldunk. A kérdéssorok egyes válaszait kielemezve segítjük a felkészülést, tanácsot adunk, hogy miként lehet a legrövidebb idő alatt a feladatokat helyesen megoldani.

A gyakorlatias megközelítésű, interaktív kurzusainkra jelentkezők a módszer elsajátítása után sokkal magabiztosabban tudják venni a kiválasztási folyamat ezen szakaszát.
Kurzusaink feladatait mindig az aktuális versenyvizsgákhoz igazítjuk, így minden esetben a legmegfelelőbb felkészítésben tudunk részesíteni.

KÖVETKEZŐ EPSO CBT FELKÉSZÍTŐ KURZUSUNKAT
2022. NOVEMBER 05-ÉN TARTJUK!

Egynapos kurzusok:
99 EURO + ajándék: segédanyag tesztlapokkal
(Forintban képzett árainkat a jelentkezési lapok tartalmazzák.)

A kurzusok magyar nyelvűek, a felkészülést segítő anyagok magyar és angol nyelvűek. A Verbal Reasoning tesztből francia nyelvű verzió is rendelkezésre áll. Kurzusainkhoz javasoljuk a The Ultimate EU Test Book sorozat legújabb angol nyelvű könyveinek megvásárlását. Jelentkezés előtt kérjük, feltétlenül olvasd el a Részvételi, teszt- és könyvrendelési feltételeket.

Amennyiben kevés szabadidővel rendelkezel és nem tudsz részt venni a felkészítőn, lépj a VIP oldalunkra, ahol egy neked szóló ajánlatunk van!

Mielőtt pályázatot nyújtasz be az EPSO-hoz, olvasd el az EPSO
NYÍLT VERSENYVIZSGÁKRA VONATKOZÓ SZABÁLYZATÁT!


©PsyArt Bt. Utolsó frissítés: 2023.01.213 12:20
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el