Adatvédelmi nyilatkozat

Mert fontos vagy nekünk!

Közzététel: 2012. január 01.

1. A PsyArt Bt. a Jelentkezési lapot, a teszt- és könyv-megrendelő lapot, illetve a résztvevő nevét, lakóhelyét, e-mail címét és - amennyiben megadja - telefonszámát a felkészítő kurzus szervezése és lebonyolítása, az ezzel összefüggő kapcsolattartás, illetve a részvételi díj, a megrendelt könyv vagy tesztcsomag árának megfizetésével összefüggő számviteli kötelezettségek teljesítése céljából kezeli, legfeljebb a számviteli jogszabályokban meghatározott ideig.

2. A PsyArt Bt. a résztvevők/megrendelők által megadott adatokat csak az 1. pontban meghatározott célból kezeli, más személy(ek)nek - a törvényben írt eseteket kivéve - nem továbbítja, és nem teszi hozzáférhetővé. A PsyArt Bt. az adatokat statisztikai célokra felhasználhatja.

3. A résztvevő/megrendelő a Jelentkezési lapon, illetve a könyv- és/vagy tesztcsomag megrendelő lapon megadott önkéntes hozzájárula esetén a PsyArt Bt., illetve az általa megbízott személyek a felkészítő kurzust követően megkereshetik a résztvevőt/megrendelőt az EPSO vizsgán szerzett tapasztalatai megosztása érdekében, illetve újabb felkészítő kurzusok ajánlása céljából, és e célból adatait kezelheti.
A résztvevő/megrendelő önkéntesen megadott hozzájáruló nyilatkozatát az info@euvizsga.eu címre küldött e-maillel bármikor indoklás nélkül visszavonhatja.

4. A PsyArt Bt. fenti adatkezelése mentes az adatvédelmi nyilvántartásba vételi kötelezettség alól [2011. évi CXII. törvény 65. § (3) bekezdés a) pont].

5. A PsyArt Bt. adatkezeléséért a társaság ügyvezetője (Breuer Attila, breuer[kukac]euvizsga.eu, +36 30 515 6433) a felelős.


GDPR megfelelőségi nyilatkozat

Közzététel: 2018. augusztus 30.

©PsyArt Bt. Utolsó frissítés: 2023.01.213 12:20
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el